Garantie op quads en onderdelen

Bij Quadcenter.nl bieden wij kwaliteit en graag een extra stukje service. Daarom leveren wij alleen quads van merken waar wij volledig achter staan.

Bij aankoop van elke nieuwe quad ontvang je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Op gebruikte quads geven wij regelmatig garantie. De voorwaarden hiervoor worden bij de verkoop besproken en schriftelijk vastgelegd. Mochten we gezamenlijk in een vooraf niet bepaalde situatie beland komen, dan gaan we altijd samen op zoek naar een passende oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn.

Slijtagedelen zijn altijd uitgesloten van garantie, zoals remblokken, banden en lagers. Onderdelen/accessoires kun je binnen 8 dagen ruilen met bon en de onderdelen/accessoires dienen in originele verpakking te zitten, onaangebroken. Als onderdelen speciaal voor jou besteld zijn, dan kun je deze terugbrengen in overleg met ons. Normaal gesproken zijn hier kosten aan verbonden ter hoogte van 15% van het aankoopbedrag.

Garantietermijn op onderdelen is afhankelijk van het soort product. Wil de garantietermijn van een bepaalt onderdeel weten, dan kun je dat bij ons navragen.

Je mag van ons verwachten dat alle reparaties deskundig worden uitgevoerd. Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden op reparaties, tenzij een andere termijn wordt overeengekomen. Er dient door de klant te worden aangetoond dat reparatie onjuist is uitgevoerd door één van onze medewerkers. Reparaties die worden gedaan ten aanzien van ATV’s die gebruikt worden voor cross-sport, vallen niet onder garantie.