Selecteer een pagina

Garantie op quads en onderdelen

Bij Quadcenter.nl staat kwaliteit voorop en daarom leveren wij alleen quads van merken waar wij volledig achter staan.

Bij aankoop van een nieuwe quad, ontvang je standaard 1 jaar fabrieksgarantie.
Op gebruikte Quads kunnen wij 3 maanden garantie geven, dit dient echter wel bij de aankoop van de quad duidelijk afgesproken te zijn en schriftelijk te worden vastgelegd.

Slijtagedelen zijn altijd uitgesloten van garantie, denk hierbij aan remblokken, banden, lagers en dergelijke.
Onderdelen / accessoires kun je binnen 8 dagen ruilen met bon en de onderdelen / accessoires dienen in originele verpakking te zitten, onaangebroken. Zijn deze speciaal voor jou besteld, dan kun je deze terugbrengen in overleg met ons, hier zijn kosten aan verbonden ter hoogte van 15% van het aankoopbedrag.

Garantietermijn op onderdelen is afhankelijk van het soort product. Wil  de garantietermijn van een bepaald onderdeel weten, dan kun je deze bij ons navragen.

Je mag van ons verwachten dat alle reparatie deskundig worden uitgevoerd. Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden op reparaties, tenzij een andere termijn wordt overeengekomen. Er dient door klant te worden aangetoond dat reparatie onjuist is uitgevoerd door één van onze medewerkers. Reparaties die worden gedaan ten aanzien van ATV’s die gebruikt worden voor crosssport, vallen niet onder garantie.