Wie zijn wij bij Quadcenter?

Quadcenter.nl is een handelsnaam van Hajotrade BV. Hajotrade is opgericht en haar activiteiten gestart in 1981.  Dat was een periode waarin de trikes nog volop voorhanden waren. Deze staan ook nog (als museumstukken) in onze showroom. De trike wordt inmiddels niet meer geleverd.

Nu zijn de modellen quads inmiddels volwassen geworden en wij ook. Na een aantal verhuizingen zijn wij nu gevestigd op het industrieterrein in Geesteren in een pand met 2 verdiepingen.

De 2e generatie staat inmiddels klaar om je met de zelfde gedrevenheid van dienst te zijn. Jonge, frisse kijk op de markt en haar producten en daarbij de ervaring vanuit de organisatie staan garant voor een betrouwbare partij die staat voor haar dienstverlening.

Bert Averesch

Eerste monteur

Bert is een ervaren monteur en is bij ons het aanspreekpunt voor het repareren en onderhouden van uw ATV /voertuig. Hij is tevens het aan spreekpunt voor de planning en kan je vertellen wanneer jouw machine klaar kan zijn.

Jordy Veehof

Tweede monteur

Jordy racet op Quads, en wordt gesponsord door… Quadcenter! Knutselen aan een quad is voor hem niets nieuws. Zijn carrière begint hij dan ook op een mooie plek.

Frank Reuver

Salesmanager

Frank is opgegroeid tussen de quads. Hij luistert naar je wensen en zorgt er voor dat je de quad koopt die bij jou past. Service en aftersales is bij hem in goede handen. Ook een afspraak buiten kantoortijden is – bij uitzondering – bespreekbaar.

Niek Mensing

Facilitair medewerker

Extra handjes nodig? Niek is er. Is er onderhoud gewenst? Niek is er. Niek is handig, en wil graag helpen, het maakt niet uit waarmee. Altijd goedlachs, eet voor twee en houdt wel van een feestje.

Daniëlle van den Broeke

Financiële administratie

Daniëlle zorgt er voor dat alle financiële processen in goede banen leiden. Van facturatie tot debiteurenbeheer, zij zorgt er voor dat betalingen binnen komen, en leveranciers betaald krijgen.