FAQ: BETALINGEN

Bij Quadcenter kun je op verschillende manieren betalen:

  1. Betalen met iDeal
  2. Betalen op rekening
  3. Betalen via PayPal
  4. Betalen met Creditcard

Het kan zo zijn dat je niet altijd gebruik kunt maken van alle bovenstaande betaalmethodes, ook als dat bij een eerdere bestelling wel het geval was.
Heb je hier vragen over, laat dan een berichtje achter via ons contactformulier.

Ik heb een aanmaning ontvangen, wat nu?

Een aanmaning versturen we automatisch wanneer er na de betalingstermijn van XX dagen nog een openstaand bedrag is voor je bestelling.

Ik heb mijn bestelling al wel betaald

Heb je binnen de XX dagen wel betaald maar toch een aanmaning ontvangen? Dan is het waarschijnlijk dat we je betaling nog moeten verwerken. Hou rekening met 2 tot 5 werkdagen. Om je betaling goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat je het betalingskenmerk (je bestelnummer) correct invult.

Blijft een terugbetaling of betalingsbevestiging ook na deze 5 werkdagen uit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd

Het kan tot aan 14 dagen duren om jouw retourzending te verwerken. We raden je aan om je retourzending altijd binnen de betalingstermijn van XX dagen te doen om aanmaningen te voorkomen.

Heb je een onterechte betalingsherinnering ontvangen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Hoe betaal ik op rekening?

Wanneer je kiest voor “betalen op rekening”, heb je tijd tot XX dagen na verzending van je bestelling om de factuur te betalen. Dan kun je eerst bepalen of je de gehele bestelling wil houden of dat je deze (gedeeltelijk) wil retourneren.

Wil je de bestelling retourneren, doe dit dan binnen 14 dagen. Als je na 14 dagen de artikelen retourneert vragen we je om de volledige factuur te betalen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten we het teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

De betaling dient doorgevoerd te worden via een bankoverschrijving, bijvoorbeeld via internetbankieren.

Bankgegevens van Quadcenter.nl

Het is belangrijk om je bestelnummer als betalingskenmerk aan te geven bij de transactie. Mocht dit niet lukken, dan kan je het bestelnummer aangeven in de vrije mededelingen.

Naam ontvanger: Hajo Trade B.V.
IBAN: NL56ABNA0243510195
BIC: ABNANL2A
Bank: ABN AMRO

Quadcenter.nl is een handelsnaam van Hajo Trade B.V. Je stemt in met de overdracht van de vorderingen van de verkoper tot betaling van de aankoopprijs aan derden, in het bijzonder aan Hajo Trade B.V.