Niet tevreden met een artikel of heb je het verkeerde onderdeel besteld? Lees dan verder om te weten hoe je je artikel kunt retourneren of ruilen.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst in de webshop van Quadcenter.nl kun je je aankoop binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden herroepen. Deze “zichttermijn” is dus 14 dagen (twee weken) na je aankoop, en gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Als je meerdere artikelen hebt besteld gaat de zichttermijn in nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de zichttermijn kun je de artikelen bekijken, of kleding passen, zoals je dat in een gewone winkel ook zou doen.

Om kosteloos te kunnen herroepen moet het artikel uiteraard ongebruikt zijn en compleet in de oorspronkelijke verpakking en bijbehorende kaartjes. Het passen van kleding is geen probleem. Als het product is beschadigd of de kleding is gedragen, zullen wij hier kosten voor in rekening brengen. Zodra je onderdelen uit de verpakking haalt en je hiermee hebt gewerkt, zijn ze van jou. Je kunt dus niet eerst een onderdeel proberen te monteren, en terugsturen als je erachter bent gekomen dat deze niet past. Let hier dus op bij het plaatsen van je bestelling.