Garantie op quads en onderdelen 

Bij aankoop van elke nieuwe quad ontvang je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Maar ook op gebruikte quads geven wij regelmatig garantie. De garantie voorwaarden worden bij de verkoop besproken en schriftelijk vastgelegd. Als blijkt dat zich een situatie voordoet die we samen niet beschreven hebben dan gaan we altijd met jouw op zoek naar een passende oplossing. 

Slijtagedelen zijn altijd uitgesloten van garantie, zoals remblokken, banden en lagers. Onderdelen en accessoires met bon en in de originele verpakking binnen 8 dagen ruilen. Als er door jouw verkeerde onderdelen, speciaal voor jouw quad, besteld zijn dan kun je deze in overleg met ons retourneren. Normaliter hanteren we hiervoor 15% van het aankoopbedrag.

Garantietermijn op onderdelen is afhankelijk van het soort product. Wil de garantietermijn van een onderdeel weten, neem dan contact met ons op. 

Je mag van ons verwachten dat alle reparaties deskundig worden uitgevoerd. Daarom hanteren wij een garantietermijn van 3 maanden op reparaties. Tenzij we een andere termijn overeengekomen zijn. Bij garanties moet jij wel kunnen aantonen dat een reparatie onjuist is uitgevoerd door één van onze medewerkers. Reparaties we doen aan ATV’s die gebruikt worden voor cross-sport, vallen niet onder garantie.

Bij Quadcenter.nl bieden wij kwaliteit en graag een extra stukje service. Daarom leveren wij alleen quads van merken waar wij volledig achter staan.