Quad kopen

Wil je een quad kopen? Dan ben je natuurlijk bij ons aan het beste adres: nieuw, tweedehands, kinderquads, quad met kenteken, voor de sport, voor je werk of voor de landbouw? Sinds de jaren ’80 kopen en verkopen we alle soorten quads. Als je niet precies weet welke quad je moet kopen dan voorzien we je graag van advies. Met de jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren bij het uitzoeken en kopen van je nieuwe quad. Je bent welkom om in de showroom kennis te komen te maken. Staat jouw quad niet bij ons te koop ? Dan gaan we graag voor je op zoek. 

Welke merken vind je bij ons ?

De bekendste merken die we verkopen zijn Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Can Am, Rogue, Honda en Polaris. Natuurlijk kun je bij ons ook tweedehands quads kopen. Dit aanbod wisselt regelmatig. Op onze site vind je de tweedehands quads die bij ons op voorraad staan. Staat de quad die je wilt kopen er niet (meer) tussen vul dan het contact formulier in dan gaan we voor je op zoek. Je kunt ons ook volgen op facebook of instagram hier plaatsen we ook regelmatig machines op. 

Waar let je op?

Als je een quad wilt kopen dan is het belangrijk om te kijken waar je hem voor wilt gebruiken. Als je je quad wilt gebruiken voor op je agrarische bedrijf dan stel je andere eisen dan wanneer je een sport vehicle koopt. Wil je een quad kopen waar je mee de weg op kunt? Dan moet je zorgen dat er een kenteken op zit of kan. 

Vaak als mensen op zoek gaan weten ze al wat ze willen hebben en waarvoor ze de quad gaan gebruiken. Heb je een idee waarvoor je de quad wilt gebruiken maar weet je niet welke quad daarvoor het beste kunt kopen? Dan adviseren we je graag. Samen zorgen we er dan voor dat de quad past bij de jouw wensen. Wij hebben 40 jaar ervaring met de verkoop van quads en daarmee adviseren we je graag over alle praktische en technische aspecten van de quad die graag wilt aanschaffen. 

Quad met kenteken kopen?

Op onze site schrijven we uitgebreid over de eisen van een quad als je er de weg mee op wilt. Hier krijg je alvast een goed beeld van wat de eisen regels zijn die onze overheid stelt aan het rijden op de openbare weg met ene quad. Wil je een quad kopen voor de openbare weg? Wij verkopen alle quads waarmee je de weg op kunt en indien nodig passen we de quad aan. 

 

Nieuw of Tweedehands kopen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jouw om te beslissen. Als je nieuw koopt dan weet je dat je de eerste periode snel afschrijft. Daarentegen rij je wel nieuw en zorgeloos en heb je nooit te maken met eventuele erfenissen van vorige rijders. Dus wil je een quad kopen die geen sporen heeft van de vorige eigenaar dan koop je het beste nieuw.

Maar nieuw is ook duurder dan tweedehands, en wij snappen als geen ander dat je voorkeur kunt hebben voor een tweedehands machine. Als je bij ons een tweedehands quad koopt dan zorgen wij ervoor dat je ook op je tweedehands quad zorgeloos rijdt. Je krijgt namelijk gewoon garantie op je aankoop, dan rijd je zonder zorgen tweedehands.

Aankoopkeuring

Heb je er ergens een quad gezien die je wilt kopen maar twijfel je of je zorgeloos kunt rijden met deze quad? Wij kijken graag met je mee welke quad je wilt kopen, wat de status is èn of deze quad jouw aan jouw gebruikswensen tegemoet kan komen. Maar ook als je je quad al gekocht hebt ben je van harte welkom bij ons met je nieuwe quad. Het maakt ons echt niet uit waar je je quad gekocht hebt. Ons doel is altijd dat je je machine met veel plezier kunt gebruiken maar dat je er ook veilig mee op weg kunt. Pas dan is, wat ons betreft, jouw aankoop zoals ie moet zijn.

Waarom zou je je Quad bij ons kopen?

Quadcenter.nl is de grootste quad dealer in de regio. We zijn een speciaal zaak die alleen quads verkopen, quad rijden zit al jaren in onze genen. Een quad of een ATV rijdt het het merendeel op oneffen terrein en daarmee vraag je meer van je machine dan wanneer je op de weg rijdt. Ook de onderdelen zijn veelal anders dan wanneer ze door een motor gebruikt worden. Voor ons is een quad niet “iets” wat we òòk doen, maar we doen niets anders en dat maakt ons tot echte specialisten. 

Quad kopen met schade

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je overweegt een quad met schade te kopen en afhankelijk van de soort schade en het gevraagde bedrag kun je dat vaak ook prima doen. In dit soort situaties maken we vaak een schaderapport voor je op. Hiervoor betaal je werkplaats tarief voor het uitzoeken van de defecten en de bijbehorende onderdelen. Zo weet jij precies wat je kwijt bent om weer veel plezier te hebben van je aankoop. 

Na aankoop

Ook na aankoop ben je bij ons aan een goed adres. Wij hebben een ruime werkplaats waar we de quads onderhouden en repareren als dat nodig is. Onze quad specialisten zijn je ook graag van dienst na je aankoop.