De Kawasaki Mule SX 4×4 is een krachtige utility-task vehicle (UTV) die zich perfect leent voor allerlei werkzaamheden op het land.

Van het vervoeren van materiaal en gereedschap tot het inspecteren van het terrein, de Mule SX 4×4 is een betrouwbare partner die je niet in de steek zal laten. Laten we eens kijken naar de vele eigenschappen en toepassingen van deze UTV.

Inschakelbare vierwielaandrijving
De Mule SX 4×4 is uitgerust met inschakelbare vierwielaandrijving, wat betekent dat je op elk moment extra tractie kunt inschakelen wanneer dat nodig is. Dit is vooral handig als je over ruig terrein rijdt of als je zware lasten moet trekken.

Mechanische handrem
Een andere handige functie van de Mule SX 4×4 is de mechanische handrem. Deze zorgt ervoor dat de UTV veilig stilstaat, zelfs op een helling.

Verstelbaar stuur
Het stuur van de Mule SX 4×4 is verstelbaar, zodat je het kunt aanpassen aan je eigen comfortniveau. Dit is vooral handig als je lange uren achter het stuur doorbrengt.

Comfortabele vering
De Mule SX 4×4 is uitgerust met geoptimaliseerde voor- en achtervering, waardoor je zelfs op ruw terrein comfortabel kunt rijden. Dit betekent dat je langer kunt blijven werken zonder vermoeid te raken.

Automatische transmissie
De automatische transmissie van de Mule SX 4×4 maakt het rijden soepel en gemakkelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over schakelen of koppelen, wat het rijden nog comfortabeler maakt.

Compacte bouw
Ondanks zijn krachtige motor en indrukwekkende laadvermogen is de Mule SX 4×4 relatief compact. Hierdoor is hij gemakkelijk te manoeuvreren op krappe plekken en in moeilijk bereikbare gebieden.

Stoer uiterlijk
Het stoere uiterlijk van de Mule SX 4×4 maakt hem niet alleen indrukwekkend om te zien, maar het geeft ook aan dat hij gebouwd is om de zwaarste klussen aan te kunnen.

Breed en stabiel frame
Het brede en stabiele frame van de Mule SX 4×4 zorgt ervoor dat hij stevig op zijn poten staat. Dit is vooral belangrijk als je zware ladingen moet vervoeren of als je over ruw terrein rijdt.

Betrouwbare motor
De betrouwbare motor van de Kawasaki Mule SX 4×4 is een 401 cm3 sterke 4-cilinder met luchtgekoelde kopklepmotor die speciaal is ontworpen voor off-road toepassingen. Deze motor levert niet alleen voldoende vermogen om de Mule te laten werken, maar is ook betrouwbaar en duurzaam, wat zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van het voertuig. Bovendien is de motor laag in gewicht, wat de wendbaarheid van de Mule verbetert en het brandstofverbruik vermindert.

Laadcapaciteit
De laadcapaciteit van de Mule SX 4×4 is indrukwekkend, met een maximum van 181 kg. Dit betekent dat je veel materiaal en gereedschap kunt vervoeren met dit voertuig. Bovendien is de laadklep vanaf alle drie de zijden toegankelijk, wat zorgt voor gemakkelijk laden en lossen, zelfs op krappe plekken.

Ruime actieradius
De Kawasaki Mule SX 4×4 heeft een tankinhoud van 16 liter, wat zorgt voor een ruime actieradius. Dit is vooral handig als je grote afstanden moet afleggen op het land of wanneer je een lange dag voor de boeg hebt zonder de mogelijkheid om te tanken. Dankzij de efficiënte motor en het brandstofsysteem van de Mule SX 4×4 kun je langer werken zonder te hoeven stoppen om te tanken.

Opbergruimte
Tot slot heeft de Mule SX 4×4 toegankelijke opbergruimte die zorgt voor extra gemak en functionaliteit. Met verschillende opbergvakken, waaronder een opbergvak onder de motorkap en een opbergvak achter de stoelen, kun je gereedschap, reserveonderdelen en andere belangrijke items veilig en georganiseerd opbergen. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt en snel kunt vinden wanneer je het nodig hebt.

Concluderend is de 2023 Kawasaki Mule SX 4×4 een uitstekende keuze voor grootgrondbezitters die op zoek zijn naar een betrouwbaar werkpaard dat hen kan ondersteunen bij verschillende werkzaamheden op het land. 

Met een breed scala aan handige functies en eigenschappen, zoals inschakelbare vierwielaandrijving, een mechanische handrem, verstelbaar stuur, superieur comfort en een betrouwbare motor, biedt de Mule SX 4×4 alles wat je nodig hebt om je werk gemakkelijker te maken. 

Of je nu materiaal moet vervoeren, gereedschap moet verplaatsen of het terrein moet inspecteren, de Mule SX 4×4 is een krachtige UTV die je niet in de steek zal laten!

> Bekijk hier alle Kawasaki voertuigen in onze voorraad.