Yamaha liefhebbers opgelet!

Tijd om gas te geven! Yamaha introduceert met enthousiasme de Side-by-Side Trade-In Actie. Dat betekent: tot en met eind Maart 2024 heb jij de kans om jouw oude Yamaha Side-By-Side in te ruilen en te profiteren van extra korting op de nieuwste modellen. Lees snel verder voor de details en welke modellen in aanmerking komen voor deze actie.

Yamaha YXZ1000R en YXZ1000R Sport Shift

Ontketen je innerlijke racer met de Yamaha YXZ1000R en YXZ1000R Sport Shift! Ruil je sportieve Yamaha Side-by-Side in en ontvang een inruilvoordeel van € 2.000. Laat de adrenaline stromen terwijl je vol gas geeft in stijl! 

 

Yamaha Wolverine YXZ1000R

Yamaha WOLVERINE® familie

Ervaar ontspanning als nooit tevoren met de Yamaha WOLVERINE® familie. Ruil je oude Side-by-Side in en ontvang een royale bonus van € 2.000. Bereid je voor om het buitenleven te verkennen op een geheel nieuw niveau! 🗺️

 

Yamaha Viking EPS

Zei iemand “werk slimmer, niet harder”? Ruil je oude Side-by-Side in en ontvang een aantrekkelijke inruilbonus van € 2.000. Het is tijd om een nieuw niveau van comfort op het werk te veroveren… in de vrije natuur! 🌳

 

€2000 besparen op je nieuwe Yamaha?

Heb jij interesse om gebruik te maken van deze inruilactie en €2000 te besparen op de aanschaf van een nieuwe Yamaha Side-by-Side. Neem dan even contact op met onze verkoopafdeling of maak een afspraak in de winkel. Ons team helpt je graag verder met advies over de aanschaf.