In 2025 krijgt het Kawasaki ATV-assortiment een populaire upgrade met de lancering van de nieuwe Brute Force 450. Deze nieuwste toevoeging belichaamt alles wat klanten verlangen van een middelgrote ATV: topprestaties, stijlvolle en moderne looks, en de legendarische bouwkwaliteit van Kawasaki, die een ongeëvenaarde duurzaamheid garandeert.

Kawasaki Brute Force

Uitgerust voor elke uitdaging

De Brute Force 450 heeft een krachtige 443cc motor met brandstofinjectie, goed voor 33,4 pk. De CVT-transmissie zorgt voor soepele kracht overbrenging, terwijl de hoog geplaatste luchtinlaat zorgt voor indrukwekkende waadcapaciteiten. Met elektrisch selecteerbare 2WD/4WD en een differentieelslot biedt deze ATV optimale wendbaarheid en tractie op elk terrein.

Kawasaki Brute Force

Comfort en functionaliteit

Voor het gemak van de rijder is er een multifunctioneel LCD-scherm en stuurgemonteerde LED-verlichting voor beter zicht. De comfortabele stoel en het 3D-embleem versterken het stijlvolle ontwerp. Daarnaast zijn de royale bagagedragers met een laadvermogen van 34 kg voor en 68 kg achter ideaal voor al je spullen. De trekhaakbeugel, met een capaciteit van maar liefst 476 kg, maakt deze ATV tot een echte krachtpatser.

Kawasaki Brute Force

Robuust onderstel

Het state-of-the-art onderstel met een robuust dubbel wiegframe en onafhankelijke wielophanging garandeert superieure handling en stabiliteit. De remmen, met twee 202 mm schijven voor en een enkele schijf achter, bieden betrouwbare en nauwkeurige remkracht.

Kawasaki Brute Force

Bestel je nieuwe Kawasaki Brute Force 450 bij Quadcenter.nl

De nieuwe Brute Force 450 is vanaf midden oktober verkrijgbaar bij alle officiële Kawasaki dealers. Prijzen worden later bekendgemaakt.
Ben je geïnteresseerd in deze indrukwekkende quad? Als officiële Kawasaki ATV dealer biedt Quadcenter.nl je de mogelijkheid om de Brute Force 450 vooruit te bestellen. Laat het ons weten, en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, prijzen en levertijden.
Kun je niet wachten? Bekijk hier ons huidige assortiment ATVs.
Mis deze kans niet om een van de eerste eigenaren van de nieuwe Kawasaki Brute Force 450 te worden!