POLARIS EN TROY LEE DESIGNS BUNDELEN HUN KRACHTEN

Polaris heeft twee spectaculaire limited editions gelanceerd, waarvan het ontwerp en de kleurstelling voorvloeit uit een samenwerking met het Amerikaanse, iconische merk voor motorcross-, mountainbike- en actiesportuitrusting Troy Lee Designs. 

De sensationele nieuwe ontwerpen hebben een samenstelling van felblauw en oranje retro-styling, wat weer in elk detail naar voren komt. 

 

Dit is de tweede keer dat deze merken samen een Limited Edition gecreëerd hebben, in 2022 was de Limited Edition Polaris General aan de beurt. 

Het lijkt er zeker op dat dit ook niet de laatste keer is dat de twee gaan samenwerken. Polaris en Troy Lee Designs zijn beide toonaangevende merken in de wereld van motorsport en de resultaten van hun samenwerking werpen vruchten af. “We zijn bijzonder enthousiast over de voortzetting van onze samenwerking met Troy Lee Designs waardoor we nu twee Limited Editions van de RZR kunnen aanbieden. Ze weerspiegelen op krachtige wijze onze gedeelde passie voor offroading en ons streven naar premium design, prestaties en veiligheid”, heeft Reid Wilson geschreven, de Vice President Polaris Off Road Recreation.

De reden waarom ze dit keer de RZR Pro R en de RZR 200 in een nieuw jasje gestoken hebben is simpel. Los van het feit dat dit de paradepaardjes van Polaris zijn, zijn dit daadwerkelijk voertuigen in de top van hun segment. 

2023 RZR Pro R Troy Lee Designs Edition 

De Limited Edition RZR Pro R Troy Lee Designs Edition beschikt over

Speciale stylingelementen en graphics van Troy Lee Designs® – Exclusieve Troy Lee Designs®-graphics met felblauwe en oranje retro-styling, inclusief speciaal beklede stoelen en een Limited Edition-badge in het interieur met het oplagenummer van de machine. Elke machine heeft ook in bijpassende kleur gespoten fabrieksaccessoires, waaronder de voor- en achterbumper, de dorpelbeschermstangen, de wieldraagarmen, de langsarmen en de veren.

RIDE COMMAND+ – De af fabriek geleverde RIDE COMMAND+ beschikt over alle geweldige functies van Ride Command inclusief het voor side-by-sides exclusieve, met handschoenen te bedienen 7 inch touchscreen en een volledig nieuw niveau van connectiviteit. Het systeem omvat voertuiglokalisatieservices op afstand en een functie die de conditie van het voertuig bewaakt. Bovendien kunnen updates met nieuwe functies over-the-air worden gedownload. Met de waypoints van de GPS-navigatie kunnen rijders specifieke bestemmingen opslaan en een route ernaartoe volgen zodat ze zelfs zonder mobiel bereik hun bestemming kunnen vinden.

Audiosysteem Rockford Fosgate® Stage 4 H.O. – Verbeterde versie van het Stage 2-audiosysteem. Het Rockford Fosgate® Stage 4 H.O.-audiosysteem biedt nog meer vermogen zodat zelfs de meest veeleisende rijder onder de indruk zal zijn van de unieke offroad audio-ervaring. Het systeem levert een krachtig en kristalhelder geluid via de 100W-luidsprekers en een 10 inch 400W-subwoofer. De nieuwe roestvrij stalen roosters van de tweeters en luidsprekers achter in combinatie met de opvallende achtergrondverlichting zorgen ervoor dat het systeem er net zo goed uitziet als dat het klinkt.

Pro Armor 5302 Beadlock-velgen en Maxxis Rampage Fury-banden – De Pro Armor-velgen zijn uitzonderlijk sterk en buitengewoon fraai met hun beadlock-ring die naadloos aansluit op de styling van deze Limited Edition. Voor optimale prestaties bieden de banden in de maat 32×10-15 maximale grip op rotsen, zand en elke andere ondergrond.

RIGID SR-serie 32 inch Combo LED-lichtbalk – Om langer en ontspannender te kunnen rijden in het donker is de machine voorzien van een 32 inch RIGID-lichtbalk met een lichtopbrengst van 20.000 lumen. Deze lichtbalk is aan de voorzijde van het dak gemonteerd en naar voren gericht. 

Meer opbergruimtes – Voor lange dagen onderweg heb je meer opbergmogelijkheden nodig. Dankzij de perfect passende extra opbergtassen in de portieren kunnen rijders allerlei voorwerpen veilig en gemakkelijk toegankelijk opbergen.

Nog robuuster en nog beter beschermd – Met de af fabriek gemonteerde Pre Runner-bumpers voor en achter en de Low-Profile dorpelbeschermstangen is de Pro R nog robuuster en beter beschermd. 

2023 RZR 200 EFI Troy Lee Designs Edition 

De Limited Edition RZR 200 EFI Troy Lee Designs Edition beschikt over:

Speciale stylingelementen en graphics van Troy Lee Designs® – Ook offroaders van de nieuwe generatie kunnen nu beschikken over een ongekend fraai gestylede machine met bijpassende graphics en in kleur gespoten interieur- en exterieurdelen van Troy Lee Designs®, waaronder ROPS en veren. 

Ongeëvenaarde veiligheidstechnologieën –  Ouders kunnen nog steeds vertrouwen op de hoogstaande veiligheidsvoorzieningen zoals het door Ride Command aangestuurde Ride Control, met onder andere helmdetectietechnologie, starten met een in te toetsen code, digitale snelheidsbegrenzer en geofencing. 

• Kindvriendelijke prestaties – Met zijn grote bodemvrijheid en indrukwekkende veerwegen beschikt de RZR 200 over indrukwekkende terreincapaciteiten zodat jonge offroaders vol vertrouwen op avontuur kunnen gaan. 

• Groeien met Polaris Dankzij de 180 cc EFI-motor, de verstelbare stoel, het verstelbare stuurwiel en de leverbare accessoires kunnen jonge rijders ook als ze groter worden optimaal genieten van hun side-by-side.  

Quadcenter.nl is officieel Polaris dealer. Bekijk hier onze voorraad.