Ben jij klaar voor een dag vol winterse actie en adrenaline?

Quadcenter.nl gaat voor een echte Winter Wheeling Wonderland!

Op 3 januari 2024 organiseren wij de ultieme offroad dag voor alle offroad-liefhebbers. Deze dag is speciaal voor al onze klanten en liefhebbers die met hun eigen voertuig het gas los willen trekken. 

Dit combineren wij met een Beta demo-dag. Dat betekent dat je je kunt inschrijven om de line-up van Beta uit te proberen. 

Kortom: hou jij van offroad rijden en wil je samen met Quadcenter een mooie offroad-dag meemaken met je eigen voertuig, of een keer een ander voertuig uitproberen? Mis deze kans dan niet en kom naar de Offroad Dag & Beta Demo-dag van Quadcenter!

Wat kun je allemaal verwachten? 

1. Off-Road avontuur

Rijd met je eigen voertuig en verken het uitdagende off-road terrein. Test de grenzen van je voertuig en laat de adrenaline stromen terwijl je de modder en het zand trotseert, en met een beetje geluk: misschien wel een laagje sneeuw!

2. Beta Demo-Dag

Een speciaal parcours wordt uitgezet voor alle deelnemers die interesse hebben om de motoren van Beta uit te testen. Beta Motorcycles is aanwezig en voorziet ons van een reeks aan geweldige motoren om uit te proberen voor allen die daar interesse in hebben. LET OP: vooraf inschrijven is verplicht! 

Heb jij interesse in de aanschaf van een Beta motor? Schrijf je dan in voor de Beta Demo Dag. 

3. Proefrijden met de nieuwe line-up van Segway Powersports

Tijdens deze Offroad Dag stellen wij demo voertuigen van Segway beschikbaar om uit te proberen op het off-road terrein van Funpark Meppen. De gloednieuwe line-up van Segway Powersports bestaat uit: de nieuwe AT5, de nieuwe AT6, de Segway Fugleman utility, en de krachtige Segway Villain side-by-side.

4. BBQ, gezelligheid en speciale actie’s

Maak deel uit van een geweldige groep met gelijkgestemde offroad liefhebbers. Samen met het Quadcenter team maken we er een donders mooie dag van. Naast het demo rijden bieden wij ook interessante speciale acties aan voor alle aanwezige deelnemers. De dag begint om 10:00 uur, en eindigt met een gezamenlijk kampvuur, gezellige muziek en een smakelijke BBQ vanaf 17:00 uur. 

We stellen een aantal demo-voertuigen van Segway Powersports ter beschikking.

Datum en Locatie

  • Datum: 3 januari 2024

  • Tijd: 10:00 – 17:00

  • Locatie: Funpark Meppen, Am Rögelberg 5, 49716 Meppen, Duitsland

  • Kosten Deelname + Voertuig: €50 (Bijrijders €25)

Mis dit onvergetelijke winterse evenement niet! Schrijf je direct in via het formulier onderaan deze pagina. 

De kosten bedragen slechts €50 per persoon, dat is inclusief een smakelijke BBQ om je op te warmen na een dag vol winterse avonturen.

Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op via marketing@quadcenter.nl of via het contactformulier.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze Winter Offroad & Demo Dag!

(Bestuurder + Voertuig) Inschrijfformulier Winter Offroad & Demo Dag 2024


(Bijrijder) Inschrijfformulier Winter Offroad & Demo Dag 2024