Of je nu overweegt over te stappen naar Polaris of je huidige Polaris een upgrade verdient, dit is het moment om gas te geven! Tot 31 december profiteer je van een sensationele deal: bij aanschaf van een Polaris voertuig ontvang je tot maar liefst €1.500,- aan gratis accessoires!

De zomer loopt op zijn einde, maar bij Polaris blijft het off-road feest in volle gang, ongeacht het weer. Off-road avonturen zijn altijd een reden voor feest, en daarom introduceert Polaris een nog feestelijkere actie op geselecteerde modellen.

Bij aankoop van een RZR, Ranger of General ontvang je €1.500,- aan gratis accessoires om je rit nog avontuurlijker te maken. Voor de Sportsman of Scrambler-modellen ligt er €500,- aan gratis accessoires op je te wachten!

Wacht dus niet langer: Het is tijd om je off-road ervaring te verrijken met de krachtige en veelzijdige Polaris voertuigen. Scheur door modderige paden, trotseer ruig terrein en beleef off-road plezier als nooit tevoren, nu met extra voordeel!

Hoe claim je deze spectaculaire aanbieding? Simpel! Voor 31 december koop je jouw Polaris RZR, Ranger, General, Sportsman of Scrambler bij ons in de winkel, en geniet je van gratis accessoires tot €1.500,-.

Voor meer informatie en om deze deal niet te missen, neem snel contact op met onze gepassioneerde medewerkers. We staan klaar om jouw offroad-ervaring nóg beter te maken!

> Contact opnemen met Quadcenter.nl

> Klik hier om de Polaris voertuigen in ons assortiment te bekijken

> Klik hier om alle Polaris accessoires te bekijken

Bij de aanschaf van een Sportsman 570 Military Tan ontvang je €500,- aan gratis accesoires.