Test de 2024 Polaris Ranger XP Kinetic!

In februari verwelkomen wij de nieuwste aanwinst in onze showroom: de 2024 Polaris Ranger XP Kinetic, een indrukwekkende offroad side-by-side die een nieuwe standaard zet. Met verbeterde efficiëntie, betrouwbaarheid, kracht en geluidsreductie is deze machine klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Van 17 februari tot en met 27 februari hebben wij de demo-machine van de 2024 Polaris Ranger XP Kinetic beschikbaar in onze showroom.

Dit is jouw kans om deze indrukwekkende offroad side-by-side persoonlijk te ervaren. Klanten zijn van harte uitgenodigd om een afspraak te maken voor een testrit en de mogelijkheden van de Ranger XP Kinetic zelf te ontdekken. Bel ons of stuur een e-mail om jouw testrit te plannen.

ONGEËVENAARDE PRESTATIES

De krachtige elektrische aandrijflijn van de Ranger XP Kinetic levert direct een koppel van 189 Nm, wat resulteert in indrukwekkende acceleratie en een trekvermogen van meer dan 1000 kg. Dit betekent dat je altijd beschikt over voldoende vermogen, zonder compromissen te sluiten.

ROBUUST ONTWERP 

Met minder bewegende delen in de elektrische aandrijflijn is de Ranger XP Kinetic niet alleen krachtiger, maar ook robuuster. Deze machine is getest onder extreme omstandigheden en staat klaar voor zelfs de zwaarste uitdagingen.

STIL EN EFFICIËNT

Geniet van vrijwel geruisloos rijden dankzij de stille aandrijflijn. Of je nu aan het jagen bent of gewoon een rustige rit maakt, de XP Kinetic zorgt voor een aangename ervaring. Met een lithium-ion-accu en een regeneratief remsysteem geniet je van een actieradius tot 129 km.

KEUZE OP MAAT

Personaliseer je rijervaring door te kiezen uit verschillende modellen. De XP Kinetic Premium biedt een actieradius tot 72 km met één lithium-ion-accu, terwijl de Ultimate, uitgerust met twee accu’s, een indrukwekkende actieradius van maximaal 129 km biedt.

EENVOUDIG OPLADEN

Laad de Ranger eenvoudig op door hem aan te sluiten op een stopcontact. Met handige laadoplossingen, inclusief een optionele lader voor accessoires, is opladen nog nooit zo makkelijk geweest.

KOSTENBESPAREND

Dankzij ongeveer 70% lagere onderhoudskosten in vergelijking met voertuigen met verbrandingsmotoren, en de besparing op brandstofkosten, biedt de Ranger XP Kinetic een kostenefficiënte oplossing voor avontuurlijke ritjes.

SNELLE VERSNELLING, PRECIEZE CONTROLE

Met het hoogste koppel in de branche van 189 Nm geniet je van een opwindende rit met snelle acceleratie en nauwkeurige controle, ideaal voor het slepen van zware lasten.

KRACHTIG VOOR WERK EN TERREIN 

De efficiënte elektromotor zorgt voor ongeëvenaarde kracht, waardoor zware lasten moeiteloos over ruw terrein worden getrokken.

ALL-WHEEL DRIVE ON DEMAND

Ervaar de volledige kracht op alle vier de wielen wanneer gripverlies wordt gedetecteerd, wat resulteert in directe tractie op ruw of glad terrein.

UITMUNTENDE BODEMVRIJHEID

Overwin obstakels met gemak dankzij meer dan 35 cm bodemvrijheid en 29-inch Pro Armor X-Terrain 8-laags banden. De Ranger XP Kinetic is ontworpen om elk terrein aan te kunnen.

Prijs en beschikbaarheid

De 2024 Polaris Ranger XP Kinetic is beschikbaar op tractorkenteken.

De premiumuitvoering is beschikbaar voor € 40.599,- incl. btw. Deze uitvoering is direct te bestellen en binnen enkele weken leverbaar.

De demo-machine van de 2024 Polaris Ranger XP Kinetic staat klaar voor testritten in onze showroom van 17 februari tot en met 27 februari. Wil je zelf ervaren wat deze offroad side-by-side te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een testrit. Bel ons op 0546 – 631217 of stuur een e-mail naar info@quadcenter.nl om een afspraak te maken.

Mis deze unieke kans niet en ontdek waarom de Ranger XP Kinetic de toekomst van offroad rijden vertegenwoordigt. We heten je van harte welkom in onze showroom!