Afgelopen weekend vond de eerste combinerace van het seizoen weer plaats bij de Zomerfeesten in de Hoeve. Het was een adembenemende dag met stralend weer en een enthousiast publiek. 

Het team van Hajo Trade Quadcenter.nl is tegenwoordig een prominente deelnemer aan deze combineraces, en zet zich vol passie in voor de sport. Het volledige team wisselde elkaar af tijdens het rijden. Jordy, Niek en Frank (van links naar rechts in rechterfoto) in de Heren Specialklasse en Claudia in de Dames Specialklasse, terwijl onze toegewijde monteur Jordy de verantwoordelijkheid op zich nam voor het onderhoud en reparatie van de combine, wat soms een aanzienlijke uitdaging kan zijn. Combineracen is een teamsport en we zijn er trots op dat we hier deel van uitmaken!

Combinerace Zomerfeesten de Hoeve

De 2023 Combine Race Agenda van Quadcenter.nl:

Op naar nieuwe uitdagingen!

Hajo Trade Quadcenter.nl is verheugd om de komende Combine Race evenementen aan te kondigen. Deze spannende races brengen adrenaline, actie en competitie samen, en bieden een spectaculaire ervaring voor deelnemers en toeschouwers. Noteer de volgende data in je agenda:

Zondag 11 Juni – Ospel

Op deze datum verplaatst de actie zich naar Ospel, waar Quadcenter.nl zal deelnemen aan de uitdagende combinerace. Verwacht spannende manoeuvres, strategische beslissingen en intense concurrentie op de baan.

Zondag 25 juni – Afferden

Afferden staat klaar om de combinerace-enthousiastelingen te verwelkomen. Quadcenter.nl zal deelnemen aan deze race, klaar om onze vaardigheden en doorzettingsvermogen te tonen in de zoektocht naar de overwinning.

Zondag 9 juli – Yde – de Punt

Het pittoreske Yde – de Punt wordt omgetoverd tot een episch raceparcours. Quadcenter.nl zal opnieuw aanwezig zijn, vastberaden om de uitdagingen van het terrein te overwinnen en de concurrentie voor te blijven.

Zondag 13 Augustus – Mariënvelde

Mariënvelde verwelkomt de combinerace-competitie met open armen. Quadcenter.nl zal deel uitmaken van deze opwindende race, waar snelheid, behendigheid en teamwork centraal staan.

Zondag 3 September – Tzum

De racekalender bereikt zijn climax met het evenement in Tzum. Quadcenter.nl zal alles op alles zetten om het seizoen met een knal af te sluiten en een onuitwisbare indruk achter te laten.

Kortom, bereid je voor op een serie van opwindende races vol actie, waarbij Quadcenter.nl strijdt voor de overwinning in de combinerace! We nodigen je uit om ons te vergezellen op deze adrenaline verhogende evenementen en te genieten van de spanning en sensatie van deze unieke motorsport.

Blijf onze website en sociale media-kanalen in de gaten houden voor meer updates, nieuws en exclusieve inhoud in aanloop naar de komende combineraces. Hopelijk mogen we jou binnenkort begroeten bij een van deze onvergetelijke evenementen! Voor meer informatie over de evenementen en foto’s, ga naar deze website van het NK Combine Racen.