VERKOOP VAN NIEUWE & GEBRUIKTE QUADS

Naast het grote aantal nieuwe modellen in onze winkel, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor tweedehands quads. Wanneer je bij ons een tweedehands quad koopt hoef je je geen zorgen te maken. Onze monteurs hebben de machine helemaal nagekeken om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kunt gaan rijden. Garantie op de gebruikte quads is voor ons een vanzelfsprekendheid.

QUAD INRUILEN

Wil je je quad inruilen voor een andere, recenter of wellicht voor een nieuw model? Dan ben je bij ons aan het beste adres. Bij inruil doen we natuurlijk altijd ons uiterste beste om het voor iedereen zo goed mogelijk te doen.

Onze aanpak is simpel: Jij maakt bij ons een afspraak en komt met je quad bij ons. Onze monteurs beoordelen je quad en kijken wat wij er aan moeten doen om deze, aan onze eisen en met onze bekende garantie, weer te kunnen verkopen. De kosten die wij maken om de inruilquad weer rijklaar te maken bepalen de inruilprijs, natuurlijk in combinatie met de huidige marktprijs, en jouw wensen voor je nieuwe quad.

QUAD REPARATIE EN ONDERHOUD

Jouw quad is bij ons in uitstekende handen. Zo vind je bij ons in de werkplaats de nieuwste uitlees apparatuur, 4 hefbruggen en voldoende gereedschap zodat er altijd tijd is voor klein onderhoud.

Onze monteurs zijn hele dagen bezig met quads. Nieuwe quads monteren, repareren en onderhouden van quads is voor iedereen bij ons een dagelijkse bezigheid, en aangezien we al 40 jaar bezig zijn hebben we veel ervaring, ook met oudere modellen.

Voordat we beginnen aan reparatie of onderhoud communiceren we altijd onze inschatting van de verwachte kosten voor arbeid en onderdelen. Zo kom je bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

ONZE SERVICE

Wij maken jouw leven graag een stukje makkelijker. Soms is het fijn om even te kunnen overleggen over het onderhoud of over de aanschaf van een nieuwe machine. Met al je vragen over je ATV ben je welkom bij ons. Wij denken graag met je mee en beantwoorden graag jouw technische vragen. Ook als je niet goed weet welke onderdelen je moet bestellen in onze webshop zijn we je graag van dienst.

Ben je niet in de gelegenheid om je quad langs te brengen? Neem dan even contact op. Wij helpen je graag verder met onze mobiele service.