Quadcenter.nl is in 1981 gestart onder de naam Hajo Trade BV. In die tijd handelden we voornamelijk in de japanse merken Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki èn verkochten we ook volop trikes. Deze trikes vind je bij ons in de showroom nog als aandenken aan die tijd, inmiddels worden deze niet meer geleverd. 

Tegenwoordig handelen we nog steeds in de bovenstaande merken maar vind je bij ons ook merken als Can Am, Polaris, Rogue en CF Moto. Wij onderhouden ondertussen ook alle gangbare merken en modellen die de powersportmarkt te bieden heeft. Met onze  40 jaar kennis en ervaring kunnen we je goed van dienst zijn als je onderhoud nodig hebt òf op zoek bent naar een machine. Wij helpen je graag. 

.

Frank Reuver
Sales Manager

Frank is opgegroeid tussen de quads. Hij luistert naar je wensen en zorgt ervoor dat je de quad koopt die bij jou past. Service en aftersales is bij hem in goede handen. Ook een afspraak buiten kantoortijden is – bij uitzondering – bespreekbaar.

Bert Averesch
Eerste Monteur

Bert is een ervaren monteur en is bij ons hèt aanspreekpunt voor het repareren en onderhouden van jouw ATV of voertuig. Hij is tevens het aan spreekpunt voor de planning en kan je vertellen wanneer jouw machine klaar kan zijn.

Jordy Veehof
Tweede Monteur

Jordy racet op Quads, en wordt gesponsord door… Quadcenter! Sleutelen aan een quad is zijn tweede natuur. Zijn carrière begint hij dan ook op een mooie plek.

Niek Mensing
Facilitair medewerker

Extra handjes nodig? Niek is er. Is er onderhoud gewenst? Niek is er. Niek is handig, en wil graag helpen, het maakt niet uit waarmee. Altijd goedlachs, eet voor twee en houdt wel van een feestje.