QUAD KOPEN

Ben je op zoek naar een quad? Laat je dan goed adviseren! Er zijn namelijk veel opties en mogelijkheden die op je af komen wanneer je een quad wil aanschaffen: nieuw, tweedehands, een kinderquads, een quad met kenteken, voor de sport, voor je werk of voor de landbouw? Sinds de jaren ’80 kopen en verkopen we alle soorten quads. Als je niet precies weet welke quad je moet kopen dan voorzien we je graag van advies. Met de jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren bij het uitzoeken en kopen van je nieuwe quad. Je bent welkom om in de showroom kennis te komen te maken. Staat jouw quad niet bij ons te koop ? Dan gaan we graag voor je op zoek. 

WELKE MERKEN VIND JE BIJ ONS?

De bekendste merken die we verkopen zijn Yamaha, Polaris, Segway, Suzuki, Kawasaki en Rogue. Natuurlijk kun je bij ons ook tweedehands quads kopen van bijvoorbeeld BRP Can Am, Honda, Kymco. Dit aanbod wisselt regelmatig. Staat de quad die je wilt kopen er niet (meer) tussen vul dan het contact formulier in! Wij krijgen namelijk elke maand nieuwe en gebruikte quads binnen, en kunnen natuurlijk ook jouw gewenste quad helemaal op maat bestellen bij de fabrikant. Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram, hier plaatsen we ook regelmatig machines op. 

WAAR LET JE OP?

Vóórdat je een quad aanschaft is het heel belangrijk om te bepalen waar je hem voor wilt gebruiken. Als je de quad gaat gebruiken voor op je agrarische bedrijf dan stel je andere eisen dan wanneer je een quad voor de sport koopt. Wil je een quad waar je mee de weg op kunt? Dan moet je zorgen dat er een kenteken op zit of kan (met een ombouwpakket).

Vaak als mensen op zoek gaan weten ze al wat ze willen hebben, en waarvoor ze de quad gaan gebruiken. Heb je een idee waarvoor je de quad wil gebruiken maar weet je niet welke quad daarvoor het beste kunt kopen? Neem dan eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Daar staat veel informatie over verschillende soorten quads en toepassingen.

Uiteraard kun je ook één van onze verkoop medewerkers om advies vragen. Samen zorgen we er dan voor dat de quad past bij de jouw wensen. Wij hebben 40 jaar ervaring met de verkoop van quads en daarmee adviseren we je graag over alle praktische en technische aspecten van de quad die graag wil aanschaffen. 

Je kunt ook onze snelle quad test doen om te kijken welke quad bij je past.

QUAD MET KENTEKEN

Tegenwoordig worden de eisen steeds strenger, en mag je alleen nog maar de weg op als je quad een kenteken heeft. Het is daarom zeker tegenwoordig verstandig om een quad met kenteken te kopen, wij zouden dit eigenlijk altijd aanraden. Tenzij je ambities hebt om alleen op eigen terrein te rijden, of een sportquad te kopen voor het crossen.

Het soort kenteken is afhankelijk van het soort quad. Je hebt quads met brommer kenteken, quads met een agrarisch kenteken (T3b) (tractor) en quads met een autokenteken (L7e). Wil je meer lezen over quad wet- en regelreving?

> Ga dan naar onze pagina over quad wet- en regelgeving. 

NIEUW OF TWEEDEHANDS KOPEN?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou om te beslissen. Als je nieuw koopt dan weet je dat je de eerste periode snel afschrijft. Daarentegen rij je wel nieuw en zorgeloos en heb je nooit te maken met eventuele erfenissen van vorige rijders. Dus wil je een quad kopen die geen sporen heeft van de vorige eigenaar dan koop je het beste nieuw.

Maar nieuw is ook duurder dan tweedehands, en wij snappen als geen ander dat je voorkeur kunt hebben voor een tweedehands machine. Als je bij ons een tweedehands quad koopt dan zorgen wij ervoor dat je ook op je tweedehands quad zorgeloos rijdt. Je krijgt namelijk gewoon garantie op je aankoop, dan rijd je zonder zorgen tweedehands.

Bij aankoop van elke nieuwe quad ontvang je standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Maar ook op gebruikte quads geven wij regelmatig garantie. De garantievoorwaarden worden bij de verkoop besproken en schriftelijk vastgelegd. Als blijkt dat zich een situatie voordoet die we samen niet beschreven hebben dan gaan we altijd met jou op zoek naar een passende oplossing.

AANKOOPKEURING

Heb je er ergens een quad gezien die je wilt kopen maar twijfel je of je zorgeloos kunt rijden met deze quad? Wij kijken graag met je mee welke quad je wilt kopen, wat de status is én of deze quad jouw aan jouw gebruikswensen tegemoet kan komen. Maar ook als je je quad al gekocht hebt ben je van harte welkom bij ons met je nieuwe quad. Het maakt ons echt niet uit waar je je quad gekocht hebt. Ons doel is altijd dat je je machine met veel plezier kunt gebruiken maar dat je er ook veilig mee op weg kunt. Pas dan is, wat ons betreft, jouw aankoop zoals ie moet zijn.

GROOTSTE QUAD DEALER IN REGIO TWENTE

Quadcenter.nl is de grootste quad dealer in de regio Twente. We zijn een speciaalzaak die al sinds de jaren ’80 quads verkoopt, onderhoud en repareert. Quad rijden zit al jaren in onze genen. Een quad of een ATV rijdt het het merendeel op oneffen terrein en daarmee vraag je meer van je machine dan wanneer je op de weg rijdt. Ook de onderdelen zijn veelal anders dan wanneer ze door een motor gebruikt worden. Voor ons is een quad niet “iets” wat we “erbij” doen, maar we doen niets anders en dat maakt ons tot echte specialisten.

SCHADERAPPORT VOOR SCHADEQUADS

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je overweegt een quad met schade te kopen en afhankelijk van de soort schade en het gevraagde bedrag kun je dat vaak ook prima doen. In dit soort situaties maken we vaak een schaderapport voor je op. Hiervoor betaal je werkplaats tarief voor het uitzoeken van de defecten en de bijbehorende onderdelen. Zo weet jij precies wat je kwijt bent om weer veel plezier te hebben van je aankoop.

NA AANKOOP

Ook na aankoop ben je bij ons aan een goed adres. Wij hebben een ruime werkplaats waar we de quads onderhouden en repareren als dat nodig is. Onze quad specialisten zijn je ook graag van dienst na je aankoop. Wil je zelf aan de slag met je quad? Dan hebben wij een uitgebreide webshop waar je onderdelen en gereedschap kunt bestellen.