ONDERHOUD VAN JOUW QUAD

Al sinds de jaren ’80 onderhouden wij quads, bijna 40 jaar onderhouden en repareren we al quads. Met zoveel ervaring ben je bij ons dus zeker aan het beste adres.

Omdat het dat onderhouden of reparatie een quad een vak apart is doen we alles zelf in onze eigen werkplaats. Wij hebben specialistische gereedschap, apparatuur en alle kennis in huis om je quad uit te lezen, te onderhouden en reparaties uit te voeren. Je mag van ons verwachten dat we werken met originele onderdelen bij het onderhoud en repareren van je quad.

Wanneer je je machine brengt voor onderhoud dan overleggen we samen wat je gedaan wilt hebben en welk onderhoud je uitgevoerd wilt hebben. Je krijgt van ons dan een offerte voor het onderhoud of reparatie van je quad. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

ZELF JE QUAD ONDERHOUDEN

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat je (klein) onderhoud zelf wilt doen. Als je je quad goed wilt onderhouden is het gebruik van de juiste onderdelen, filters en olie echt aan te bevelen. Vaak zien we dat quads gerepareerd worden met onderdelen of olie die eigenlijk niet geschikt zijn voor deze machines.

Een quad is namelijk zwaarder dan reguliere motoren en omdat ze gemaakt zijn voor “of the road” hebben ze vaak een zwaarder leven dan de gewone wegmotor. Daarom gebruiken we zelf altijd originele onderdelen en olie die speciaal gemaakt zijn voor het onderhouden van quads.

Als je zelf je quad wilt onderhouden vind je in onze webshop originele quad onderdelen. Weet je niet goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op dan helpen je met je keuzes.

QUAD ONDERHOUD AAN HUIS

Heb je geen tijd om je quad naar onze werkplaats te brengen en heb je klein onderhoud aan je quad? Dan komen we met onze mobiele service bij jouw aan huis.

Bel ons en meld je aan voor èèn van onze routes. Voor deze afspraak betaal je naast de voorrijkosten de kosten voor het onderhoud. Normaliter doen we alleen klein onderhoud tijdens onze routes.

Reparaties doen we meestal bij ons in de werkplaats omdat we daar alles binnen handbereik hebben, maar als je aangeeft wat je wensen dan overleggen wat de mogelijkheden voor je zijn.

Naast dat onze mobiele service makkelijk is hoef je op deze manier je quad niet langer te missen dan nodig is. Zo kun je op elk moment genieten van het rijden op je quad en gebruiken bij je werkzaamheden.

HAAL EN BRENG SERVICE

Het kan soms best lastig zijn om je quad voor onderhoud of reparatie weg te brengen. Daarom bieden we een haal- en breng service aan voor je quad. Na overleg halen we de quad bij je thuis op en na het onderhoud leveren we de quad weer bij je thuis af.

ADVIES VOOR ONDERHOUD OF REPARATIE

Bij Quadcenter ontvang je altijd deskundig advies. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van quads en techniek. Heeft jouw quad onderhoud nodig? Stel je vraag via het contact formulier of bel ons.