TWEEDEHANDS QUAD KOPEN

Ben je op zoek naar een tweedehands quad? Dan ben je bij ons aan het beste adres. Sinds de jaren 80 verkopen we tweedehands quads, ATV’s en SSV/UTV voertuigen. Naast dat we nieuw verkopen hebben we ook een snel wisselend tweedehands aanbod. Je bent altijd welkom bij ons in de showroom. Als de machine waar jij naar op zoek bent er niet bij staat, gaan we graag voor je op zoek. Als je nog niet exact weet wat je wilt hebben of welk aanbod er is, dan voorzien we je graag van advies.

WAAR LET JE OP ALS JE EEN TWEEDEHANDS QUAD KOOPT?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het antwoord op de vraag waar je hem voor wilt gebruiken. Als je dat weet kun je makkelijker op zoek in de tweedehands markt. Naast het soort voertuig is het ook belangrijk om te kijken, wanneer je een geschikte quad gevonden hebt, in welke staat de quad is. Hieronder een checklist waar je op moet letten als je een tweedehands quad gaat kopen:

 • Check het bouwjaar en controleer de papieren;
 • Check of het kadernummer op het chassis klopt met de papieren;
 • Controleer de tandwielen;
 • Bekijk het profiel van de banden;
 • Controleer of de lichten werken;
 • Test de remmen (en kijk naar de remblokjes);
 • Voel of het gas en de koppeling soepel gaan;
 • Luister naar de motor vraag of de verkoper hem koud laat staan voordat je komt kijken.Rij hem zachtjes warm en luister of je abnormale geluiden hoort;Test hoe het met de cilinder en de piston gesteld is:
  Sta stil, zet je in derde, geef wat gas en laat de koppeling stilletjes aangrijpen, en vertrek zo zachtjes. Als er wat mis is in de cilinder, zal je het dan horen daveren en abnormaal trillen (meestal hoor je dan ook de lagers die stuk zijn);Ga eens goed in hoge toeren;
 • Kijk of hij vlot start ( elektrische start, bougie en batterij);
 • Controleer de wielspeling;
 • Test de veringen door op de quad te gaan staan en je voorrem in te duwen en is goed naar voor en naar achteren te duwen;
 • Controleer blootliggende bekabeling;
 • Controleer het kader op scheurtjes: achterbrug, A-armen en de kader zelf;

Als de machine op deze punten goed scoort weet je bijna zeker dat je een betrouwbare machine koopt. Als je toch twijfelt kun je bij ons altijd je vragen stellen. Ook als je de machine elders gekocht hebt ben je welkom voor aankoop keuring, onderhoud, onderdelen en/of reparatie.

AANKOOPKEURING OP JE TWEEDEHANDS QUAD

Vaak adviseren we bij aankoop van een tweedehands quad. Als je ergens een quad kunt kopen en je weet niet helemaal zeker of dit voor jou de beste aankoop is. Maak dan eens afspraak bij ons. Het maakt ons niet uit waar je je machine gekocht hebt of wilt kopen, wij willen graag dat je met plezier en zonder zorgen de weg op kunt. Samen met jou kijken we naar de technische staat van quad én of deze quad aan jouw wensen kan voldoen. Hiervoor rekenen we werkplaats tarief.

TWEEDEHANDS QUAD KOPEN MET SCHADE

Een quad met schade kan best een aantrekkelijke optie zijn. Afhankelijk van het soort schade en het gevraagde bedrag heb je soms een prima koop. Wij maken in dit soort situaties een schaderapport voor je op. Hiervoor betaal je werkplaats tarief voor het uitzoeken van de defecten en de bijbehorende onderdelen. Zo weet jij precies wat er nodig is om veel plezier te hebben van je aankoop.

GARANTIE OP JE TWEEDEHANDS MACHINE?

Natuurlijk geven we garantie op een tweedehands machine. Een tweedehands quad kopen kan een uitdaging zijn. Er is veel aanbod, er zijn veel aanbieders en ook tweedehands is er best veel keus. Wij snappen dat je de weg kwijtraakt in deze zoektocht. Uiteindelijk wil je een tweedehands quad kopen om er nog lang plezier van te hebben en niet een die na aankoop nog allerlei gebreken laat zien. Als je bij ons je tweedehands quad koopt dan krijg je van ons gewoon garantie. Alle quads die wij inruilen worden in onze eigen werkplaats nagekeken en indien nodig voeren we reparaties uit met de juiste onderdelen. Zo weet je zeker dat je een tweedehands quad koopt waar je nog lang plezier van hebt.

ONS AANBOD IN TWEEDHANDS QUADS

Op onze huidige website vind je onze voorraad tweedehands quads die klaar zijn voor verkoop, deze collectie wisselt regelmatig. Soms ruilen we een machine in die zo snel weer verkocht wordt. In dat geval worden ze niet op onze website geplaatst. Als je jouw machine niet wilt mislopen vul dan ons contactformulier in dan nemen we contact met je op als er een voorbij komt. Daarnaast ben je altijd welkom om onze showroom te bezoeken.