In onze webshop vindt je kleding, onderdelen, werkoplossingen, accessoires, ATV’s en Quads. Heb je vragen over artikelen uit de shop of over je bestelling die we hier niet beantwoorden stel ze dan via het contactformulier. We nemen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met je op. 

Wat zijn de verzendkosten ?

Bij een bestelling vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten, dit geldt voor alle bestellingen vanuit Nederland, België en Duitsland. Bij een bestelling onder € 50,- betaal je binnen Nederland € 7 euro excl. BTW aan verzendkosten en voor verzending naar België of Duitsland.

Voor verzendkosten en bestelling naar andere landen willen we je vragen om contact met ons op te nemen.  

Welke betaalmethoden biedt Quadcenter.nl ?

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL, online betalen via je eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers). Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met iDeal;
  • Creditcard; wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en American Express. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, alleen de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt;
  • Bankoverschrijving; Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling ?

Als je in Nederland op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 12:00  uur hebt besteld, je betaling is ontvangen en het artikel is bij ons op voorraad, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Als we een artikel niet op voorrad hebben, dan doen we ons best om het artikel binnen 3 werkdagen te versturen. Voor spoedbestellingen willen we je vragen om telefonisch (0546 - 631217) contact met ons op te nemen. 

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald, worden op maandag verzonden. 

Hoe veilig is het winkelen bij QuadCenter.nl ?

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de daadwerkelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd. We maken gebruik van een SSL-verbinding, wat betekent dat alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt worden versleuteld. Anderen kunnen deze informatie dus niet inzien of achterhalen. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. 

Service en Garantie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de service naar jou als klant. Daarom raden we je aan als je een klacht hebt om contact op te nemen met ons. Dit kan telefonisch op 0564 - 631217 of stuur een mail naar info@quadcenter.nl. We reageren dan zo snel mogelijk op je klacht en zullen, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. We reageren altijd binnen 3 werkdagen inhoudelijk op je klacht. 

Wij verlenen geen garantie op onderdelen die niet door ons gemonteerd zijn. 

Hoe kan ik de bestelde artikelen retourneren ?

Hoe, wat en wanneer je een artikel kunt retourneren hangt af van het gekochte artikel. Stuur een mail naar info@quadcenter.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Ontvang ik een factuur van mijn order ?

Van alle bestelling ontvang je van ons een factuur per mail na je betaling. 

Hoe wordt de BTW verrekend ?

Alle prijzen op de website zijn inclusief de BTW.

Op al onze transacties zijn de Algemene Voorwaarden van de Metaalunie van toepassing.

Een kopie van die voorwaarden en de privacyverklaring kun je hier downloaden.