Beschrijving

Fimco 95 liter onkruidspuit met 7-nozzle spuitboom (ATV-25-71)

De Fimco ATV-25-71 is een 95 liter onkruidspuit, met 7-nozzle spuitboom. De pomp heeft een vermogen van 14,4 liter per minuut (3.8 GPM). Deze 12v pomp krijgt een druk van 3,1 bar (45 PSI). De onkruidspuit met spuitboom weegt ongeveer 29 kg. Op deze uitgebreide uitvoering bevindt zich een Deluxe spuitlans met instelbaar sproeipatroon.

Omdat je de spuit achterop een quad of tuinmachine kan zetten is dit model geschikt om eenvoudig grote oppervlaktes tegelijk te sproeien. De Fimco

pompen zijn niet gemaakt om azijn mee te spuiten, azijn is een weekmaker en tast de membramen van de pomp aan. Als alternatieve pomp hebben wij een Everflo EF1000 pomp. Deze moet wel bestand zijn tegen azijn, mits dat de tank na het spuiten ook goed gereinigd wordt en de pomp gespoeld wordt met schoon water.

Is de 7-nozzle spuitboom niet van het juiste formaat? Vrees niet! Gelukkig zijn daarom alle Fimco spuiten aan te passen naar eigen voorkeur. Er zijn variaties voor o.a. trailer, pomp, tank, spuitboom en spuitlansen.
Niet zeker of de Fimco ATV2571 bij je past of wil je een andere samenstelling van opties? Neem dan contact op met onze winkel voor een professioneel advies.

 

Extra informatie

Aan- en uitschakelaar

Ja

Druk

3,1 bar

Nozzles instelbaar

Ja

Tankinhoud

95 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fimco 95 liter onkruidspuit met 7-nozzle spuitboom (ATV-25-71)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…