Beschrijving

ATVTS-60-12V

De ATVTS-60-12V is een 227 liter tank met een 7-nozzle spuitboom op trailer. De ATVTS6012V heeft 12V pomp met een druk van 3.1 bar (45 PSI) daarnaast heeft de pomp een vermogen van ongeveer 14.4 liter per minuut (3.8 GPM) De spuitboom heeft een spuitbreedte van ongeveer 3,6 meter. De trailer is geschikt voor achter een quad of tuinmachine.

De Fimco pompen zijn niet gemaakt om azijn mee te spuiten, azijn is een weekmaker en tast de membramen van de pomp aan. Als alternatieve pomp hebben wij een Everflo EF1000 pomp. Deze moet wel bestand zijn tegen azijn, mits dat de tank na het spuiten ook goed gereinigd wordt en de pomp gespoeld wordt met schoon water.

Is de 7-nozzle spuitboom niet van het juiste formaat? Vrees niet! Gelukkig zijn alle Fimco spuiten aan te passen naar eigen voorkeur. Er zijn variaties voor o.a. trailer, pomp, tank, spuitboom en spuitlansen.
Niet zeker of de Fimco ATVTS6012V bij je past of wil je een andere samenstelling van opties? Neem dan contact op met onze winkel voor een professioneel advies.

Extra informatie

Gewicht 133 kg
Druk

3,1 bar

Aantal Nozzles

7 Nozzles

Tankinhoud

227 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fimco spuit op trailer 3.8 GPM pomp, 7 nozzle spuitboom (ATVTS-60-12V)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…