Beschrijving

LG2500BL

De Fimco LG2500BL heeft een tank tankinhoud van 95 liter (25 Gallon). Deze spuitboom bezit een 12v 3.8 GPM pomp, hierdoor kan de spuit 14,4 liter per minuut spuiten. Daarmee heeft de 3.8 GPM pomp een druk van 3,1 bar. (de pomp bevat een drukmeter). De spuitboom met 2 membraam nozzles kunt u verstellen van spuitrichting. Daarnaast bezit de trailer een deluxe spuitlans voor plaatselijk werk.

De Fimco pompen zijn niet gemaakt om azijn mee te spuiten, azijn is een weekmaker en tast de membramen van de pomp aan. Als alternatieve pomp hebben wij een Everflo EF1000 pomp. Deze moet wel bestand zijn tegen azijn, mits dat de tank na het spuiten ook goed gereinigd wordt en de pomp gespoeld wordt met schoon water.

Is deze twee-nozzle spuit op trailer niet van het juiste formaat? Vrees niet! Alle Fimco producten zijn aan te passen naar eigen voorkeur. Er zijn variaties voor o.a. trailer, pomp, tank, spuitboom en spuitlansen.
Niet zeker of de Fimco LG2500BL bij je past of wil je een andere samenstelling van opties? Neem dan contact op met onze winkel voor een professioneel advies.

 

 

Extra informatie

Gewicht26 kg
Aantal Nozzles

2 Nozzles

Aan- en uitschakelaar

Ja

Nozzles instelbaar

Ja

Tankinhoud

95 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fimco trailer 95 ltr LG2500BL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…