Quadcenter.nl onderhoud al quads sinds de jaren ’80, dat is al meer dan 40 jaar! Met zoveel ervaring ben je bij ons dus aan het juiste adres! Omdat het onderhouden of repareren van een quad een vak apart is doen we alles zelf in onze eigen werkplaats. Wij hebben specialistisch gereedschap, apparatuur en alle kennis in huis om je quad uit te lezen, te onderhouden en reparaties uit te voeren. Je mag van ons verwachten dat we werken met originele onderdelen bij het onderhoud en repareren van je quad.

Wanneer je je ATV langsbrengt voor onderhoud, overleggen we eerst samen wat je precies gedaan wilt hebben en wat voor onderhoud je uitgevoerd wil hebben. Daarna ontvang je een offerte voor het onderhoud of de reparatie van je quad met de besproken werkzaamheden.

Let op: Wanneer wij de quad uit elkaar halen, zullen wij ook verschillende controles op slijtage uitvoeren. Het kan dus zijn, dat iets gerepareerd of vervangen moet worden waar jij misschien nog niets vanaf weet. Wanneer we iets tegenkomen wat niet van te voren besproken was, nemen we altijd even contact met je op. Dan kunnen we overleggen wat we daarmee gaan doen, en welke kosten er eventueel nog bij kunnen komen. Het kan dus heel goed zijn dat jouw quad meer onderhoud nodig is dan je had verwacht! Wees hier op voorbereid!

Wil je advies over onderhoud aan jouw quad?
> Neem dan contact met ons op.